bewaar
Pittige Italiaanse kaasfondue
Pittige Italiaanse kaasfondue
bewaar

Pittige Italiaanse kaasfondue

Romig wintergerecht waar jong en oud warm van wordt.

10 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

geschoonde spruitjes

250 g

champignons

1

grote winterpeen

400 g

knolselderij

400 g

bloemkool

400 g

Emmi kaasfondue

180 g

gorgonzola piccante 48+

10 g

verse platte peterselie

½ teen

knoflook

1

verse ciabatta

Dit heb je nodig

  • caquelon

Romig wintergerecht waar jong en oud warm van wordt.

Aan de slag

1

Kook de spruitjes kort, maak ondertussen de champignons schoon. Snijd de winterpeen in stukjes, knolselderij in blokjes en bloemkool in roosjes. Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking in een steelpan.

2

Snijd ondertussen de gorgonzola in blokjes. Voeg toe aan de kaasfondue en laat smelten. Roer regelmatig.

3

Snijd de peterselie fijn en voeg toe aan de kaasfondue. Wrijf de caquelon in met gehalveerde knoflook en schenk de kaasfondue erin.

4

Houd op tafel warm op een brandertje. Snijd de ciabatta in blokjes. Serveer de kaasfondue met de ciabatta en groenten.

Knolselderij snijden

Instructievideo - 00:44 min.