Word thuis een echte barista!

Het is alweer oktober, wat bij Albert Heijn betekent: de maand van de koffie. In deze maand word je meegenomen in de wereld van koffie met overheerlijke koffierecepten en tips. Maak ook eens één van de recepten, ontdek nieuwe koffies of probeer een heerlijke verrijkers. Met deze maand elke week uiteraard een mooie selectie van koffies voor jou in de Bonus.

Ontdek D.E. Café

Ervaar nu ook thuis het gevoel van D.E Café. Met de allerlekkerste koffie geïnspireerd op de hardlopers van de menukaart van onze Douwe Egberts koffie cafés. De D.E Café melanges zijn langzaam gebrand en daardoor vol en delicaat van smaak.

Lavazza

Meer dan Italiaans. Waar je ook bent en ongeacht hoe je jouw koffie drinkt, met Lavazza vind je altijd jouw "meer dan Italiaanse" koffie om verliefd op te worden. Lavazza is het #1 koffie merk in Italië. Dankzij haar Italiaanse DNA en meer dan 125 jaar expertise in het selecteren en branden van de beste koffiebonen biedt Lavazza jou de ultieme Italiaanse koffie-ervaring.

Koffie voor ieders smaak

Heb jij zin in een heerlijke kop koffie? Voor deze koffie’s zijn de koffiebonen zorgvuldig geselecteerd en van de hoogste kwaliteit. Of je nu een Nespresso-, of NESCAFÉ Dolce Gusto-machine hebt, voor iedere machine hebben wij de perfecte koffie in een cupje. Geen koffiemachine? Niet getreurd. Met Nescafé Gold hoef je alleen maar warm water toe te voegen en te roeren. Zo kan jij altijd genieten van de koffie waar jij van houdt!

Perla Superiore - Uit liefde voor koffie

De naam zegt het eigenlijk al; Perla’s meest smaakvolle koffie van superieure kwaliteit. Een fraaie lijn gebrand vanuit pure liefde voor koffie. Met Superiore heb je de zekerheid van een volle, altijd perfecte smaak. Voor elke stemming en elk koffiemoment.

Waan je in de wereld van koffie

Hoe maak je zelf de lekkerste cappuccino?

Thuis lekker genieten van een overheerlijke cappuccino? Dat kan. Met ons stappenplan maak je het lekkerste kopje koffie met melk gewoon zelf.

Lees het hier

14x koffiesoorten

Als je tegenwoordig een willekeurige koffiebar binnenstapt, wordt je vaak overweldigd door het aanbod aan verschillende soorten koffie. We hebben ze voor je op een rij gezet!

Ontdek ze allemaal

De perfecte latte macchiato maken?

Latte macchiato, de koffie met verschillende laagjes melk. Het lijkt zo lastig, maar het is zo makkelijk om zelf te maken. Lees in hier de tips voor de perfecte latte macchiato.

Lees alle tips