Schoolmaaltijden

Alles wat je nodig hebt voor schoolmaaltijden bestel je voordelig en in 1 keer met Albert Heijn Zakelijk. Vandaag besteld, is morgen al bezorgd. Van schoolontbijt tot tienuurtjes. Bestel alles makkelijk in grote aantallen en met onze Albert Heijn versgarantie. Ontdek ook hoe lekker het werkt bij ons voor schoolmaaltijden.

Vragen? We staan voor je klaar, mail ons via ahzakelijk@ah.nl

Alle nieuwe zakelijke klanten krijgen met actiecode BTBPR23 een maand lang gratis bezorging*. Voer voor 31 december 2023 de actiecode in tijdens het bestellen van je eerste boodschappen.

Maak een zakelijk account aan
Of log in en start meteen met bestellen

Voordeelboxen vol fruit

Kies de AH Fruitboxen voor heerlijke mix aan fruit met voor ieder kind wat wils. Hét goede tussendoortjes voor elke klas.

Actievoorwaarden actiecode BTBPR23

Gebruik de actiecode uiterlijk op 31 december 2023. De korting wordt automatisch verrekend bij het afronden van je bestelling(en). Deze actie kan je niet combineren met andere acties en/of kortingen. Voor bezorgen geldt een minimum bestelbedrag van €50,-. Daarnaast zijn de algemene voorwaarden van online bestellen van toepassing, deze zijn te vinden op https://www.ah.nl/zakelijke-voorwaarden. Dat was het, geniet van je bestelling(en)!