Klanten aan het woord

Bij Albert Heijn geloven we dat onze klanten het hart vormen van alles wat we doen. Klanten zijn de drijvende kracht achter onze passie om elke dag de beste online boodschappenervaring te bieden. Hier op deze pagina delen verschillende klanten hun reis met AH Zakelijk, de momenten die ze hebben beleefd, en hoe onze diensten en producten hun werk makkelijker heeft gemaakt. We zijn er trots op dat we meer zijn dan alleen een online supermarkt. Hier vind je verhalen van mensen zoals jij, die hun online winkelervaring willen delen. Laat ons de boodschappen doen, dan kan jij lekker doorwerken.

Vanessa Bras-Muizer - Louwman

“ Ik heb een groot assortiment met A-merken tot mijn beschikking, hoef geen boodschappen te sjouwen en ik kan op factuur betalen. ”

Vanessa Bras-Muizer - Louwman

Daniel van Someren - Middin

“ Een steeds groter gedeelte van onze bewoners wil bijvoorbeeld biologisch of halal eten. Hierbij helpt het enorm dat Albert Heijn een groot assortiment heeft met bewuste voeding. ”

Daniel van Someren - Middin

Karin Hildebrand - Sherpa

“ Albert Heijn behoort tot de favorieten: ruim zeventig locaties hebben een account. Dat komt, denk ik, ook omdat iedereen wel Albert Heijn en de producten kent. Dat voelt meteen vertrouwd aan. ”

Karin Hildebrand - Sherpa

Een paar van de meer dan 100.000 klanten die bij ons bestellen: