Allerhande

Het magazine van Albert Heijn, Allerhande. Bereik de kookliefhebber met jouw A-merkcommunicatie in het magazine, op de website en in de App. Bekijk hier de specificaties voor Allerhande-middelen. Bekijk hier per middel de specificaties.

1-1 advertentie Allerhande

In het Allerhande Magazine bestaat de mogelijkheid om een advertentiepagina te plaatsen. Bekijk hier de specificaties van de advertentie.

Bekijk de specificaties

1-1 advertentie Allerhande met coupon

Direct de lezer van de Allerhande enthousiasmeren met een aantrekkelijke korting? Wij bieden de mogelijkheid. Bekijk hier de specificaties van de advertentie met coupon.

Bekijk de specificaties

1-1 advertentie seizoensgids

In de Allerhande Seizoensgids bestaat de mogelijkheid om een advertentiepagina te plaatsen. Bekijk hier de specificaties van de advertentie in de seizoensgids.

Bekijk de specificaties

1-1 advertorial

In de Allerhande is er ook ruimte voor een advertorial. Dit is een redactionele pagina die door Allerhande zelf wordt geproduceerd. Bekijk hier de specificaties van de 1/1 advertorial.

Bekijk de specificaties

1-2 advertorial

In de Allerhande is er ook ruimte voor een advertorial. Dit is een redactionele pagina die door Allerhande zelf wordt geproduceerd. Bekijk hier de specificaties van de 1/2 advertorial.

Bekijk de specificaties

Allerhande insert

Wil je meer vertellen over jouw merk en producten aan de Allerhande-lezers? Een Allerhande insert is hier perfect voor. Bekijk hier de specificaties van de insert.

Bekijk de specificaties

Branded video

Opvallen met jouw merk op de sociale kanalen van Albert Heijn? Dat kan met een branded video! Bekijk hier de specificaties van de branded video.

Bekijk de specificaties

Coupon op achterflap

In elke Allerhande bieden we met coupons op de achterflap de mogelijkheid om direct een korting aan de Allerhande lezer te geven. Bekijk hier de specificaties van de coupon op achterflap.

Bekijk de specificaties

Pre-roll video

Opvallen met jouw merk op de website van Allerhande? Dat kan met een pre-roll video! Bekijk hier de specificaties van de pre-roll video.

Bekijk de specificaties