Sperziebonen met tomaten en champignons

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Frans

Laatst aangepast: 27 sep. 2009, 20:37 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram verse champignons
  • olijfolie
  • 400 gram sperziebonen
  • 4 trostomaten
  • vinaigrette
  • zout & peper

Bereiden

Maak de champignons schoon, snijd ze mooie plakjes en bak ze in gloeiend hete olie, zodat ze snel bruin worden zonder hun vocht te verliezen.

Kook de sperziebonen in water met wat zout net gaar.

Spoel ze af onder de koude kraan en laat ze uitlekken.

Snijd de tomaten in vieren en elk stuk daarna doormidden.

Roer alle groenten door elkaar.

Maak ze aan met de vinaigrette en zout & peper er roer opnieuw.

Bestrooi de salade desgewenst met fijngehakte kruiden.

Bronvermelding

marionsrecepten

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.