Menu
Pastasalade met sellerie en cashewnoten
Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 15 minuten,
Laatst aangepast: 21-01-2010 | 7 keer bewaard
Ingrediënten
- 1 pak fusili
- 1 bakje selleriesalade
- 1 blik perzik
- 1 zakje gezouten cashewnoten
- 1 zakje bosuitjes (3 stuks)
- 1 bakje gerookte kipfilet reepjes
Bereiden
fusuli volgens specificatie koken in ruim water. Ondertussen perzik in stukjes snijden en bosuitjes in stukjes hakken. Deze stukjes in grote saladeschaal doen. Perziksap bewaren.
Als de pasta gaar is, lang afspoelen en afkoelen onder de koude kraan. Uit laten lekken en in de schaal doen. Bakje selleriesalade en kipfiletreepjes en cashewnoten erdoor scheppen, smeuïg maken met perziksap, op smaak brengen met een beetje zout.
Bronvermelding
Een Allerhande, 1988-1990?