Haal er alles uit. Met Teamfruit.

Om goed te herstellen en sterker te worden zijn de gezonde koolhydraten van fruit voor ieder kind heel belangrijk. Samen met de KNVB lanceren we Teamfruit als nieuw initiatief in het voetbal. Op deze pagina vind je alle informatie, leuke winacties en tips & tricks.

Wat is Teamfruit?

Teamfruit: tips & tricks

  • Kies fruit van het seizoen. Dat is lekkerder en voordeliger.
  • Van het meeste fruit kun je ook de schil eten. In of net onder de schil zitten vezels en voedingsstoffen.
  • Handige fruitsoorten om mee te nemen zijn appels, bananen, peren, mandarijnen en sinaasappels. Zo zit er voor iedereen wat lekkers bij.
  • Wist je dat er bij Oranje in de kleedkamer voor de wedstrijd altijd een grote schaal met bananen staat? Banaan bevat snelle suikers en zorgt gelijk voor een energie boost. Bananen zitten ook nog eens boordevol koolhydraten wat goed is voor de langdurige energie.

Kies een speelronde in de Voetbal.nl-app

Als ouders is het natuurlijk fijn om van elkaar te weten wie het Teamfruit bij welke wedstrijd verzorgt. Daarom is er nu een functie toegevoegd aan de Voetbal.nl-app. Onder het tabblad ‘Teamtaken’ kun je aangeven bij welke wedstrijd jij als ouder het Teamfruit verzorgt. Handig om deze belangrijke taak gedurende het voetbalseizoen zo over verschillende ouders te verdelen. Het aanmelden is geheel vrijwillig.

Hoe werkt Teamfruit in de Voetbal.nl-app?
Om ouders te helpen is er de handige Teamfruit-functionaliteit om het verzorgen van fruit te verdelen en aan te moedigen. Zo werkt het:
  1. Download de Voetbal.nl-app
  2. Open de app en ga naar de wedstrijd
  3. Scroll naar de teamtaken
  4. Selecteer ‘Teamfruit’
  5. Schrijf je in voor de taak
  6. Het team weet nu dat jij Teamfruit regelt, goed bezig!

Winacties

Gratis Teamfruitbak

Alle gratis Teamfruitbakken zijn op dit moment helaas vergeven. We bieden teams snel weer de mogelijkheid om een Teamfruitbak aan te vragen.

Meer informatie

Met jouw team naar het Nederlands elftal

Zodra de speelschema’s in 2024 bekend zijn bieden we teams weer de mogelijkheid om met elkaar naar het Nederlands elftal te gaan.

Wil jij ballenjongen of – meisje zijn

Ben jij in de leeftijd tussen 12 en 16 jaar en wil je Oranje naar de overwinning helpen?

Meld je aan

Buzz met Teamfruit

Heb jij de Teamfruit ID. Buzz al gespot? Vanaf september zijn we wekelijks op zaterdag te vinden bij een amateurvereniging in het land. Daar delen we vers fruit en Teamfruitbakken uit aan jeugd teams die daar hun wedstrijd spelen.