Snelle stoof van kabeljauw, Provençaalse groenten en mozzarella

Receptvideo

- 00:22 min.

Is ‘Wat eten we vandaag?’ bij jou ook altijd de vraag? Met een stoofpotje zit je altijd goed. Probleem is alleen: hoe maak je een snel stoofgerecht? Deze visstoof staat in no time op tafel want… je maakt ‘m met maar 5 ingrediënten! En de kabeljauwhaas gaart een stuk sneller dan (stoof)vlees. Heerlijk met Provençaalse groenten, tomaten passata en zachte mozzarella. Een dagelijkse maaltijd om je vingers bij af te likken!

INGREDIËNTEN
3 tenen knoflook
3 el olijfolie
800 g roerbakgroente Provençaals (zak 400 g)
690 g passata basilico (fles)
520 g kabeljauwhaas (schaal ca. 260 g)
125 g mozzarella 

Groente roerbakken
Snijd 3 tenen knoflook fijn. Verhit 3 el olijfolie in een grote hapjespan en fruit de knoflook 2 min. Voeg 800 g roerbakgroente Provençaals (zak 400 g) toe en roerbak 5 min. op hoog vuur. Schenk 690 g passata basilico (fles) erbij en breng op smaak met peper en eventueel zout. Breng aan de kook op middelhoog vuur. 

Stoofpot maken
Snijd ondertussen 520 g kabeljauwhaas (schaal ca. 260 g) in stukken van ca. 4 cm. Bestrooi de vis met peper en zout, voeg toe aan de saus en zet het vuur laag. Stoof 4 min. met de deksel op de pan tot de vis gaar is. Snijd 125 g mozzarella in stukjes van 1 cm en roer door de stoof. Laat smelten met de deksel op de pan. Verdeel de kabeljauwstoof over diepe borden en bestrooi met peper.

Bekijk hier het volledige recept voor deze snelle stoof van kabeljauw en groente met mozzarella: (link naar nieuw recept)

Kijk voor meer recepten en kookhulp op de website van Allerhande. Ga naar http://www.ah.nl/allerhande.

Like, follow & share Allerhande:
Facebook: https://www.facebook.com/allerhande
Instagram: https://instagram.com/allerhande
Pinterest: https://www.pinterest.com/allerhande
Youtube: https://www.youtube.com/allerhande