bewaar
Slagroomversiertaart
Slagroomversiertaart
bewaar

Slagroomversiertaart

Je eigen slagroomtaart versieren met snoep naar keuze. Wat een feest!

30 min. bereiden
67waarderingen

Ingrediënten

10 personen

28 g

amandelschaafsel

450 g

chocoladecake

225 g

abrikozenjam

500 ml

opgeklopte slagroom

1

chocoladeschrijfstift

24

Engelse drop

Je eigen slagroomtaart versieren met snoep naar keuze. Wat een feest!

Aan de slag

1

Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de cake in de lengte in 4 plakken. Leg 2 plakken strak tegen elkaar op 1 el jam op een bord en bestrijk met de rest van de jam. Leg de andere 2 plakken erbovenop.

2

Bestrijk de taart rondom met een royale laag slagroom. Plak het amandelschaafsel tegen de zijkanten. Teken met de chocoladestift een raster van 24 vierkantjes op de taart. Leg in elk vierkantje een snoepje.

Slagroomversiertaart

Instructievideo - 01:45 min.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.