bewaar
Hangop, muesli en appelchips
Hangop, muesli en appelchips
bewaar

Hangop, muesli en appelchips

15 min. bereiden
35 min. wachten
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

Elstar appels

1 el

poedersuiker

2 el

pompoenpitten

500 g

Hollandse hangop

4 el

cranberrysap

6 el

krokante muesli

2 el

rozijnen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 150 °C. Verwijder de klokhuizen met de appelboor uit de appels. Snijd met een scherp mes de appels in flinterdunne, ronde schijven. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat, bestrooi met de poedersuiker en bak ca. 35 min. in de oven.

2

Rooster de pompoenpitten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord.

3

Meng de hangop met het cranberrysap en verdeel over 4 schaaltjes. Meng de muesli met de rozijnen en pompoenpitten en verdeel over de hangop. Leg de appelchips erop en serveer.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hangop, muesli en appelchips

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig