bewaar
Andijviesalade met oude kaas
Andijviesalade met oude kaas
bewaar

Andijviesalade met oude kaas

15 min. bereiden
8 min. wachten
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

eieren

1 struik

andijvie

1

ciabatta

4 el

olijfolie

1 teen

knoflook

100 g

oude kaas

1

rode ui

1 bakje

Zaanse dressing mosterd honing

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in kwarten. Snijd de harde onderkant van de andijvie. Was de bladeren, dep droog en scheur in grove stukken.

2

Snijd het brood in de lengte in 4 plakken en besprenkel met de olie. Rooster ca. 8 min. in de oven. Wrijf erover met de knoflook.

3

Schaaf grote krullen van de kaas. Meng de andijvie, ui en dressing in een kom. Verdeel over 4 borden en garneer met het ei en de kaas. Serveer met het brood.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Andijviesalade met oude kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig