bewaar
Appel-komkommer-bleekselderijsap
Appel-komkommer-bleekselderijsap
bewaar

Appel-komkommer-bleekselderijsap

10 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

friszoete appels

1

komkommer

3 stengels

bleekselderij

Dit heb je nodig

  • sapcentrifuge

Aan de slag

1

Snijd de appels in kwarten en verwijder het klokhuis. Schil de komkommer met een kaasschaaf of een dunschiller. Doe de komkommer en bleekselderij in de sapcentrifuge, gevolgd door de appel. Vang het sap op en verdeel over 4 grote glazen. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Appel-komkommer-bleekselderijsap

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig