Gele curry met kip en erwtjes
Met dit curry recept heb je binnen 20 minuten je maaltje op tafel.
605 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
300 g
2 el
70 g
3
450 g
165 ml
Ontdek meer van dit soort gerechten
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de kip in blokjes van 2 cm. Verhit olie in een wok en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Roer de currypasta erdoor en bak 1 min. mee. Snijd de tomaat in partjes. Voeg de tomaat en bevroren tuinerwten toe en bak nog 3 min. Schenk de kokosroom erbij en laat 3 min. stoven. Breng op smaak met zout. Serveer de curry met de rijst.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Gele curry met kip en erwtjes
Met dit curry recept heb je binnen 20 minuten je maaltje op tafel.

hoofdgerecht
4 personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de kip in blokjes van 2 cm. Verhit olie in een wok en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Roer de currypasta erdoor en bak 1 min. mee. Snijd de tomaat in partjes. Voeg de tomaat en bevroren tuinerwten toe en bak nog 3 min. Schenk de kokosroom erbij en laat 3 min. stoven. Breng op smaak met zout. Serveer de curry met de rijst.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
300 g kipfilet
2 el zonnebloemolie
70 g yellow curry paste
3 tomaten
450 g diepvries tuinerwten
165 ml kokosroom




