Roergebakken spruitjes
Je kunt ze natuurlijk koken, maar roerbakken is véél lekkerder.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Advertentie
Bereiden
Maak de spruitjes schoon. Kook ze in een pan met weinig water ca. 2 min. Verhit de olie in een wok of roerbakpan. Bak al omscheppend de spruitjes met tijm ca. 4. min. Bestrooi met peper.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 150 kcal
- eiwit 3 g
- koolhydraten 7 g
-
vet 11 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 10 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
Roergebakken spruitjes
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Roergebakken spruitjes
- 300 g spruitjes
Maak de spruitjes schoon. Kook ze in een pan met weinig water ca. 2 min.
- 2 el traditionele olijfolie
- ½ tl verse tijm
Verhit de olie in een wok of roerbakpan. Bak al omscheppend de spruitjes met tijm ca. 4. min. Bestrooi met peper.