Roer­ge­bak­ken spruit­jes

Je kunt ze natuurlijk koken, maar roerbakken is véél lekkerder.

(113) waardeer
bijgerecht Je kunt ze natuurlijk koken, maar roerbakken is véél lekkerder. 2 personen
2 113

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak de spruitjes schoon. Kook ze in een pan met weinig water ca. 2 min. Verhit de olie in een wok of roerbakpan. Bak al omscheppend de spruitjes met tijm ca. 4. min. Bestrooi met peper.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 10 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Roergebakken spruitjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roer­ge­bak­ken spruit­jes

1
1
  • 300 g spruitjes

Maak de spruitjes schoon. Kook ze in een pan met weinig water ca. 2 min.

2
2
  • 2 el traditionele olijfolie
  • ½ tl verse tijm

Verhit de olie in een wok of roerbakpan. Bak al omscheppend de spruitjes met tijm ca. 4. min. Bestrooi met peper.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.