bewaar
Puntpaprika met aubergine
Puntpaprika met aubergine
bewaar

Puntpaprika met aubergine

25 min. bereiden
59waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 zakjes

zoete puntpaprika

5 el

olijfolie

1

ui

1

aubergine

1 tl

gedroogde oregano

1 blikje

tomatenpuree

Aan de slag

1

Verwijder de groene steelaanzet van de puntpaprika's. Snijd voorzichtig met een puntig mes de zaadlijsten eruit; houd de paprika's heel. Snijd de paprika's in ringen.

2

Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de ui 2 min. Voeg de rest van de olie toe en daarna de paprika, aubergine en oregano. Bak 2 min. op hoog vuur. Voeg de tomatenpuree en 50 ml water toe en laat met de deksel op de pan 10 min. garen. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met een gehaktbal.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.