Hollandse burgers

490 kcal

20 min. bereiden

3/5

(61)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • satéstokjes


2011 nr. 04 - Vier het voorjaar

Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan en gril de plakjes spek knapperig in ca. 8 min. Laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Snijd de broodjes doormidden en rooster ze met de snijkant naar beneden 2 min. op de barbecue. Gril vervolgens de lamsburgers in ca. 12 min gaar. Keer regelmatig.

  3. Beleg de broodjes royaal met veldsla. Leg de lamsburgers erop, vervolgens de kaas, het spek en de piccalilly. Dek af met de bovenste helften van de broodjes. Steek er een satéprikker in.

  • algemeenU kunt het spek ook in de koekenpan bakken en de broodjes en de lamsburgers in een grillpan grillen.
  • Barbecueën

    Instructievideo - 02:41 min.

Wat vond je van dit recept?

Hollandse burgers

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig