bewaar
Omelet met groene kruiden
Omelet met groene kruiden
bewaar

Omelet met groene kruiden

10 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

eieren

¼ bakje

platte peterselie

¼ bakje

dille

¼ bakje

bieslook

20 g

boter

Aan de slag

1

Breek de eieren in een kom en klop los met 2 el water. Roer de kruiden erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe.

2

Verhit de boter in een koekenpan. Giet, zodra de boter is gesmolten maar nog niet bruin is, de eieren in de pan. Laat de omelet op laag vuur 4 min. stollen. Keer de omelet en bak nog 2 min. Serveer met brood en een groene salade.

tip

algemeenDeze kruidencombinatie smaakt ook lekker als dressing door warme sperzieboontjes (meng met pittige mosterd en witte balsamicoazijn) of in een groene salade.

Omelet bakken

Instructievideo - 04:14 min.