bewaar
Franse visschotel uit de oven
Franse visschotel uit de oven
bewaar

Franse visschotel uit de oven

20 min. bereiden
35 min. wachten
73waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

Franse groente roerbakmix

600 g

pangasiusfilet

1

ui

2 blikken

tomatenblokjes

2

laurierblaadjes

1 el

olijfolie

1 voordeelzak

Toscaanse aardappelpartjes

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Haal de kruidenboter uit het pak roerbakmix en schep de mix in de ovenschaal zodat deze al wat kan ontdooien. Dep de pangasiusfilet droog en bestrooi met peper en zout. Verhit de kruidenboter in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de tomatenblokjes en de laurierblaadjes toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout.

2

Leg de pangasiusfilet op de roerbakmix in de ovenschaal en schep de tomatensaus erover. Zet de ovenschaal 35 min. in het midden van de oven.

3

Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes goudbruin in 12 min. Serveer bij de visschotel.

algemeenDe aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kunt u de exacte temperatuur bepalen.