Slawraps met kruidige biefreepjes

315 kcal

20 min. bereiden

3.5/5

(80)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 400 gram runderreepjes

    runderreepjes

  • 4 eetlepel olie

    olie

  • 1 limoen

    limoen

  • 4 eetlepel Thaise vissaus

    Thaise vissaus

  • 1 eetlepel lichtbruine basterdsuiker

    lichtbruine basterdsuiker

  • 2 mango's

    mango's

  • 6 eetlepel verse munt

    verse munt

  • 6 eetlepel basilicum

    basilicum

  • 6 eetlepel koriander

    koriander

  • 1 krop boter

    boter

12 maanden Lekker Eten - 12 maanden Lekker Eten

Aan de slag

  1. Schep in een kom het vlees en de olie door elkaar, voeg naar smaak zout toe en laat het vlees 15 min. marineren.

  2. Roer intussen in een lage schaal het limoensap, de vissaus en de suiker door elkaar.

  3. Maak de mango schoon en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Leg ze op een bord.

  4. Meng in een kommetje de kruiden door elkaar. Haal de slabladeren los van de krop. Was ze, sla ze in de slacentrifuge droog en leg de slabladeren ook op een bord.

  5. Verhit de wok en roerbak het vlees op hoog vuur in enkele min. goudbruin. Schep het vlees door de limoendressing.

  6. Zet het vlees, de mango, de slabladeren en kruiden op tafel. Laat iedereen als volgt zelf wraps maken. Leg een slablad op een bord, schep er wat vlees mango en kruiden op. Rol het slablad om de vulling en eet het rolletje uit de hand. Lekker met mie met cashewnoten.

  • algemeenEen feestelijk gerecht met minimale inspanning en een maximaal resultaat. Ideaal voor gasten.

Wat vond je van dit recept?

Slawraps met kruidige biefreepjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig