Druivengelei
Aan de slag
Week 1 blaadje gelatine 5 min. in koud water. Breng het druivensap in een pan aan de kook. Neem van het vuur en los de gelatine erin op. Doe de druiven in een kommetje. Schenk het druivensap eroverheen. Laat 2 uur in de koelkast opstijven. Lekker met rodekorstkaas.
algemeenEet u met vier personen? U kunt dan de hoeveelheden van de
ingrediënten halveren.
Druivengelei
bijgerecht
null personen
25 kcal
10 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Week 1 blaadje gelatine 5 min. in koud water. Breng het druivensap in een pan aan de kook. Neem van het vuur en los de gelatine erin op. Doe de druiven in een kommetje. Schenk het druivensap eroverheen. Laat 2 uur in de koelkast opstijven. Lekker met rodekorstkaas.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 blaadje gelatine wit
200 ml rode druivensap
125 g rode druiven