Ingrediënten
8 personen
1 blaadje
gelatine wit
200 ml
rode druivensap
125 g
rode druiven
Aan de slag
Week 1 blaadje gelatine 5 min. in koud water. Breng het druivensap in een pan aan de kook. Neem van het vuur en los de gelatine erin op. Doe de druiven in een kommetje. Schenk het druivensap eroverheen. Laat 2 uur in de koelkast opstijven. Lekker met rodekorstkaas.
Druivengelei

bijgerecht
8 personen
25 kcal
10 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Week 1 blaadje gelatine 5 min. in koud water. Breng het druivensap in een pan aan de kook. Neem van het vuur en los de gelatine erin op. Doe de druiven in een kommetje. Schenk het druivensap eroverheen. Laat 2 uur in de koelkast opstijven. Lekker met rodekorstkaas.
algemeen:Eet u met vier personen? U kunt dan de hoeveelheden van de ingrediënten halveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)1 blaadje gelatine wit
200 ml rode druivensap
125 g rode druiven