bewaar
Kapucijnerpannetje met oregano
Kapucijnerpannetje met oregano
bewaar

Kapucijnerpannetje met oregano

20 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

macaroni

2 el

olijfolie

1

ui

2

groene paprika's

2 schaaltjes

tofu

1 blik

jonge kapucijners

1 blik

tomatenblokjes

2 el

oregano

Aan de slag

1

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en de paprika 5 min. Schep het tofugehakt erbij en roerbak 1 min. Voeg de kapucijners, de tomatenblokjes en de oregano toe, breng het gerecht al roerend aan de kook en stoof het afgedekt op laag vuur 5 min. Voeg eventueel wat vocht van de kapucijners toe als het gerecht te droog blijft. Breng op smaak met peper en zout. Schep de macaroni door het groentemengsel.

3

Serveer het kapucijnerpannetje op 4 borden.