bewaar
Spaghetti met gehakt en knoflookolijven
Spaghetti met gehakt en knoflookolijven
bewaar

Spaghetti met gehakt en knoflookolijven

Zes ingrediënten, twee pannen, een klein half uurtje tijd: perfect maandagavondrecept.

25 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

half-om-halfgehakt

4 el

pijnboompitten

470 g

sugo isolana tomatensaus in pot

300 g

spaghetti

15 g

verse basilicum

4 el

geraspte jonge kaas

150 g

groene knoflookolijven

Zes ingrediënten, twee pannen, een klein half uurtje tijd: perfect maandagavondrecept.

Aan de slag

1

Bak het gehakt in 5 min. rul en bruin. Rooster ondertussen in een koekenpan zonder olie of boter de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Voeg de tomatensaus toe aan het gehakt en verwarm op laag vuur 15 min.

2

Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Snijd het basilicum in reepjes.

4

Giet de pasta af en schep het door de saus. Voeg de helft van het basilicum toe. Bestrooi de spaghetti met de olijven, pijnboompitten, de rest van het basilicum en de geraspte jonge kaas.

tip

Spaghetti met olijven en gehakt

Instructievideo - 01:49 min.