bewaar
Ketjap-sesamomelet met broccoli en mie
Ketjap-sesamomelet met broccoli en mie
bewaar

Ketjap-sesamomelet met broccoli en mie

20 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

broccoli

350 g

mienestjes

6

eieren

150 ml

wok essentials ketjap-sesam

ca. 4 eetlepels

olie

1

zoete ui

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de broccoli en de mienestjes in ruim kokend water samen gaar in ca. 10 minuten. Laat in een vergiet uitlekken.

2

Klop de eieren los met 50 ml woksaus. Verhit in de koekenpan 2 eetlepels olie en bak van het eimengsel een dikke omelet. Keer de omelet zodra de bovenkant bijna is gestold en bak de onderkant snel bruin.

3

Verhit in een wok 2 eetlepels olie en fruit de ui goudbruin. Schep de broccoliroosjes en de mie erbij en roerbak ze samen 3-4 minuten. Voeg 100 ml woksaus toe en warm het al roerend 1 minuut door.

4

Verdeel de gebakken mie met broccoli over 4 diepe borden. Snijd de omelet in punten en serveer hem bij de mie.