bewaar
Tonijntartaar
Tonijntartaar
bewaar

Tonijntartaar

Het perfecte voorgerecht als je voor chic gaat: rauwe tonijn met de oosterse smaken van soja en limoen.

10 min. bereiden
redelijk pittig
300waarderingen

Ingrediënten

8 personen

120 g

verse tonijn

1 tl

sojasaus

1 tl

limoensap

½ tl

chilivlokken

2

bosuien

Dit heb je nodig

  • glaasjes

Het perfecte voorgerecht als je voor chic gaat: rauwe tonijn met de oosterse smaken van soja en limoen.

Aan de slag

1

Snijd de tonijn in blokjes. Schep de blokjes tonijn om met de sojasaus en het limoensap.

2

Breng op smaak met zout en gemalen chilivlokken. Indien je niet van (heel) pittig houdt, gebruik dan niet te veel chilivlokken.

3

Snijd de bosui fijn. Verdeel de tonijntartaar over de glaasjes en bestrooi met de bosuitjes.