bewaar
Gehaktwraps
Gehaktwraps
bewaar

Gehaktwraps

Van deze wraps met gehakt raak je sowieso in een goede mood.

20 min. bereiden
7 min. oventijd
331waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

middelgrote ui

2 el

milde olijfolie

300 g

rundergehakt

400 g

tomatenblokjes in blik

1 tl

paprikapoeder

8

tortillawraps

200 g

gesneden ijsbergsla

225 g

koelverse romige knoflooksaus

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Van deze wraps met gehakt raak je sowieso in een goede mood.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 °C.

2

Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak al roerend in 4 min. rul. Voeg de tomatenblokjes, paprikapoeder, peper en eventueel zout toe. Roer door en verwarm 2 min. mee.

3

Verdeel de tortilla’s over twee met bakpapier beklede bakplaten. Bestrijk dun met de gehaktsaus en bak ze ca. 7 min. in het midden van de oven. Beleg met de ijsbergsla en verdeel er wat knoflooksaus over. Rol de wraps op en serveer direct.

Ui fruiten

Instructievideo - 00:31 min.