bewaar
Tagliatelle met paddenstoelen en spinazie
Tagliatelle met paddenstoelen en spinazie
bewaar

Tagliatelle met paddenstoelen en spinazie

Bellissimo! Een pasta zonder vlees of vis en mét extra veel groente.

20 min. bereiden
148waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

tagliatelle

150 g

paddenstoelen-seizoensmelange

150 g

oesterzwammen

1

ui

1 teen

knoflook

8

zongedroogde tomaten in olie

6 el

olijfolie met truffelaroma

300 g

verse spinazie

40 g

geschaafde Parmezaanse kaas

Bellissimo! Een pasta zonder vlees of vis en mét extra veel groente.

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de paddestoelen schoon en snijd in plakjes. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.

2

Verhit 3 el olie in de wok. Bak de ui en knoflook 1 min. Voeg de paddestoelen toe en bak al omscheppend 4 min. Voeg de tomaat en de spinazie toe en laat al omscheppend in 2 min. slinken.

3

Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de rest van de olie door de afgegoten tagliatelle. Verdeel de tagliatelle over de borden. Schep het paddestoelenmengsel erop. Strooi de kaas over de tagliatelle. Lekker met een tomatensalade met balsamicodressing.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.