Tagliatelle met paddenstoelen en spinazie

Bellissimo! Een pasta zonder vlees of vis en mét extra veel groente.

735 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Maak de paddenstoelen schoon en snijd de grotere in plakjes. Houd de kleinere heel. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet.

  2. Verhit de helft van de olie in een wok. Bak de ui en knoflook 1 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak al omscheppend 4 min. Voeg de tomaat en de spinazie toe en laat al omscheppend in 2 min. slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de rest van de olie door de afgegoten tagliatelle.

  3. Verdeel de tagliatelle over de borden. Schep het paddenstoelenmengsel erop en bestrooi met de kaas.

  • combinatietipLekker met een tomatensalade met balsamicodressing.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Tagliatelle met paddenstoelen en spinazie

Bellissimo! Een pasta zonder vlees of vis en mét extra veel groente.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig