bewaar
Lauwwarme andijviesalade met rookworst
Lauwwarme andijviesalade met rookworst
bewaar

Lauwwarme andijviesalade met rookworst

30 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

verse andijvie

1

rookworst

8 eetlepels

zonnebloemolie

1 pak

aardappelschijfjes

1

rode paprika

1

appel

1 eetlepel

azijn

2 theelepels

mosterd

1 mespunt

suiker

Aan de slag

Andijvie in reepjes snijden, wassen en goed laten uitlekken. Rookworst 15 min. in heet water verwarmen. In 2 koekenpannen 4 el olie verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Appel schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden. Andijvie, paprika en appel over vier borden verdelen. Van 4 el olie, azijn, mosterd en suiker dressing roeren, op smaak brengen met zout en peper en over andijvie sprenkelen. Rookworst in plakjes snijden, met aardappelschijfjes mengen en over andijvie verdelen. Lekker met pistolets.