Ham­bur­gers met sla en knof­look­crou­tons

(12) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 12

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan margarine verhitten. Hamburgers volgens beschrijving op verpakking, samen met uien bakken. Krieltjes 5 min. koken. Tomaat wassen en in partjes snijden. In slakom sla en tomaat mengen. Van olie, azijn, peper en zout dressing maken en over sla schenken. Croutons erover strooien. Krieltjes met salade en hamburger met ui serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.