bewaar
Spaanse wraps
Spaanse wraps
bewaar

Spaanse wraps

Viva España! Deze tomatenwraps vul je onder andere met paprika en chorizo. Olé!

20 min. bereiden
76waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

chorizo (worst)

½ stuk

krop ijsbergsla

1

paprika groen/rood/geel

1

ui

2

vleestomaten

3 el

traditionele olijfolie

30 g

fajita seasoning mix

100 ml

water

8

tortillawraps

4 el

La Morena homemade salsa in pot

Viva España! Deze tomatenwraps vul je onder andere met paprika en chorizo. Olé!

Aan de slag

1

Verwijder het vel van de chorizoworst en snijd de worst in reepjes. Snijd de sla en de paprika's in reepjes. Snijd de ui in ringen. Snijd de tomaten in blokjes.

2

Fruit de ui in de olie in een braadpan 1 min. Voeg de chorizo en de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomaten, fajita mix en water toe en warm 2 min. mee.

3

Verwarm de wraps in de magnetron. Vul de wraps aan tafel met de sla, chorizomengsel en salsa.

tip

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.