Spaanse wraps
Viva España! Deze tomatenwraps vul je onder andere met paprika en chorizo. Olé!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g chorizo (worst)
- ½ stuk krop ijsbergsla
- 1 paprika groen/rood/geel (paprika mix)
- 1 ui
- 2 vleestomaten
- 3 el traditionele olijfolie
- 30 g fajita seasoning mix (pak à 210 g)
- 100 ml water
- 8 tortillawraps
- 4 el La Morena homemade salsa in pot
Advertentie
Bereiden
- Verwijder het vel van de chorizoworst en snijd de worst in reepjes. Snijd de sla en de paprika's in reepjes. Snijd de ui in ringen. Snijd de tomaten in blokjes.
- Fruit de ui in de olie in een braadpan 1 min. Voeg de chorizo en de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomaten, fajita mix en water toe en warm 2 min. mee.
- Verwarm de wraps in de magnetron. Vul de wraps aan tafel met de sla, chorizomengsel en salsa.

Paprika's schoonmaken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 860 kcal
- eiwit 28 g
- koolhydraten 96 g
-
vet 41 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Spaanse wraps
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Spaanse wraps
- 250 g chorizo (worst)
Verwijder het vel van de chorizoworst en snijd de worst in reepjes.
- ½ stuk krop ijsbergsla
- 1 paprika groen/rood/geel
- 1 ui
- 2 vleestomaten
Snijd de tomaten in blokjes.
- 3 el traditionele olijfolie
Fruit de ui in de olie in een braadpan 1 min. Voeg de chorizo en de paprika toe en bak 2 min. mee.
- 30 g fajita seasoning mix
- 100 ml water
Voeg de tomaten, fajita mix en water toe en warm 2 min. mee.
- 8 tortillawraps
- 4 el La Morena homemade salsa in pot
Verwarm de wraps in de magnetron. Vul de wraps aan tafel met de sla, chorizomengsel en salsa.