bewaar
Hartige spaghetti carbonara
Hartige spaghetti carbonara
bewaar

Hartige spaghetti carbonara

Met room, bacon, kaas en ei.

20 min. bereiden
76waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

3

eierdooier

125 ml

verse slagroom

100 g

geraspte kaas

8 plakjes

bakbacon

15 g

verse peterselie

Met room, bacon, kaas en ei.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti in een pan met ruim kokend water en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 8 min. beetgaar. Meng in een grote kom de dooiers met de slagroom en de kaas. Maal veel peper erboven.

2

Bak de bacon in een droge koekenpan met antiaanbaklaag op matig vuur knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Knip intussen de peterselie fijn.

3

Giet de pasta af en meng direct door het eiermengsel in de kom. Meng de peterselie en de kaas erdoor. Verdeel de pasta over warme borden en leg de bacon erop.