Rösti-omelet met zalmsnippers

hoofdgerecht
4 personen
3
48
Advertentie
Ingrediënten
- 2 eetlepels olie
- 1 zak rösti (diepvries, 600 g)
- 6 eieren
- 200 g gerookte zalmsnippers
- 4 eetlepels mosterd-honingdressing (fles a 250 ml)
- 1 zak sla met tuinkruiden (200 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Olie in grote koekenpan verhitten, rösti al omscheppend ca. 8 min. bakken. Intussen eieren breken boven grote kom en loskloppen met zout en peper. Rösti en zalmsnippers door ei scheppen. Mengsel in pan doen en afgedekt in ca. 10 minuten tot omelet laten stollen. In kom dressing door sla mengen en sla over vier borden verdelen. Omelet in parten snijden en naast sla leggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 470 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 26 g
- vet 29 g