Italiaanse lasagne van Honig (advertentie)
Koken met Honig: in een handomdraai een heerlijke huisgemaakte lasagne vol Italiaanse smaak.
608 kcal
15 min. bereiden, 30 min. oventijd
Ingrediënten
Aantal personen
1
300 ml
300 g
400 g
390 g
500 ml
100 g
1
85 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
november 2025 - november 2025
Verwarm de oven voor op 200°C en vet een grote ovenschaal in.
Giet de melk in een kom. Roer de inhoud van het zakje Béchamelsausmix er met een garde door. Laat de saus minimaal 5 minuten staan.
Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak het gehakt rul en bruin. Voeg de Italiaanse roerbakmix toe en bak kort mee. Voeg de Heinz tomaten blokjes, het water en het zakje Lasagnesausmix toe. Breng al roerend aan de kook. Laat het ongeveer 2 minuten zachtjes koken.
Bouw de lasagne op. Begin met een laagje lasagnesaus op de bodem van de ovenschaal. Bedek de saus met lasagnebladen. Herhaal dit tot de saus op is. Eindig met een laagje lasagnebladen. Schep de béchamelsaus op de bovenste laag lasagnebladen.
Strooi als laatste de geraspte kaas over de lasagne. Bak de lasagne nu in het midden van de oven gedurende 30 minuten. Laat de lasagne ongeveer 5 minuten staan.
Snijd de komkommer vier keer in de lengte. Snijd deze kwarten in kleine blokjes en voeg deze toe aan de rucola.
Serveer de salade naast het gerecht. Aan tafel!
- variatietipGarneer met verse basilicum!
- algemeenKoken met Honig: in een handomdraai een heerlijke huisgemaakte lasagne vol Italiaanse smaak.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Italiaanse lasagne van Honig (advertentie)
Koken met Honig: in een handomdraai een heerlijke huisgemaakte lasagne vol Italiaanse smaak.

hoofdgerecht
4 personen
608 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200°C en vet een grote ovenschaal in.
Giet de melk in een kom. Roer de inhoud van het zakje Béchamelsausmix er met een garde door. Laat de saus minimaal 5 minuten staan.
Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak het gehakt rul en bruin. Voeg de Italiaanse roerbakmix toe en bak kort mee. Voeg de Heinz tomaten blokjes, het water en het zakje Lasagnesausmix toe. Breng al roerend aan de kook. Laat het ongeveer 2 minuten zachtjes koken.
Bouw de lasagne op. Begin met een laagje lasagnesaus op de bodem van de ovenschaal. Bedek de saus met lasagnebladen. Herhaal dit tot de saus op is. Eindig met een laagje lasagnebladen. Schep de béchamelsaus op de bovenste laag lasagnebladen.
Strooi als laatste de geraspte kaas over de lasagne. Bak de lasagne nu in het midden van de oven gedurende 30 minuten. Laat de lasagne ongeveer 5 minuten staan.
Snijd de komkommer vier keer in de lengte. Snijd deze kwarten in kleine blokjes en voeg deze toe aan de rucola.
Serveer de salade naast het gerecht. Aan tafel!
variatietip:Garneer met verse basilicum!
algemeen:Koken met Honig: in een handomdraai een heerlijke huisgemaakte lasagne vol Italiaanse smaak.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 Honig maaltijdpakket Italiaanse lasagne
300 ml halfvolle melk
300 g rundergehakt
400 g Italiaanse roerbakmix
390 g tomatenblokjes in blik
500 ml water
100 g geraspte kaas
1 komkommer
85 g rucola




