Spoom van citroen en stoofpeer
Spoom van citroen en stoofpeer
bewaar
bewaar

Spoom van citroen en stoofpeer

Dit verfrissende drankje met sorbetijs en citroen neutraliseert de smaakpapillen. Dat maakt de spoom van citroen en stoofpeer ideaal als tussengerecht. Zo ben je weer helemaal klaar voor de volgende gang!

10 min. bereiden
41waarderingen

Aan de slag

1

Boen de citroen schoon, snijd de gele schil van de vrucht en snijd in heel dunne reepjes (of gebruik een zesteur).

2

Doe de citroensorbet met het vers geperst sap cranberry peer appel en de mousserende wijn in een blender en meng tot een glad geheel.

3

Schenk in de champagneflûtes en garneer met de citroenschil. Serveer direct.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spoom van citroen en stoofpeer

Dit verfrissende drankje met sorbetijs en citroen neutraliseert de smaakpapillen. Dat maakt de spoom van citroen en stoofpeer ideaal als tussengerecht. Zo ben je weer helemaal klaar voor de volgende gang!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig