Quesadillas met oudekaassalade van Johma (advertentie)
Koken met Johma: Quesadilla's maken met oudekaassalade? Ja zeker! Lekker in combinatie met frisse rauwkost. Dat is weer eens wat anders dan je reguliere broodje kaas.
649 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 tomaat
tomaat
0.5 rode ui
rode ui
5 gram verse platte peterselie
verse platte peterselie
2 tortillawraps
tortillawraps
175 gram Johma oudekaassalade
Johma oudekaassalade
75 gram maiskorrels in blik
maiskorrels in blik
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
november 2023 - november 2023
Snijd de tomaat en rode ui in kleine blokjes. En snijd de peterselie grof.
Verwarm de tortilla's volgens de instructies op de verpakking. Meestal gebeurt dit door ze kort in een droge koekenpan te verwarmen of in de oven.
Leg de verwarmde tortilla's op een schone, vlakke ondergrond, zoals een bord of een snijplank.
Schep op elke tortilla een royale lepel Johma oudekaassalade en besmeer deze gelijkmatig uit.
Verdeel de tomatenblokjes, rode ui, en maïskorrels gelijkmatig over de belegde tortilla.
Strooi vervolgens de gesneden peterselie over de groenten. De peterselie voegt niet alleen smaak toe, maar geeft het gerecht ook een frisse uitstraling.
Breng de tortilla’s eventueel op smaak met gemalen zwarte peper.
Vouw de tortilla's dubbel, zodat de vulling goed wordt ingesloten. Snijd vervolgens in 4 stukken.
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Johma. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Quesadillas met oudekaassalade van Johma (advertentie)
Koken met Johma: Quesadilla's maken met oudekaassalade? Ja zeker! Lekker in combinatie met frisse rauwkost. Dat is weer eens wat anders dan je reguliere broodje kaas.

2 personen
649 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaat en rode ui in kleine blokjes. En snijd de peterselie grof.
Verwarm de tortilla's volgens de instructies op de verpakking. Meestal gebeurt dit door ze kort in een droge koekenpan te verwarmen of in de oven.
Leg de verwarmde tortilla's op een schone, vlakke ondergrond, zoals een bord of een snijplank.
Schep op elke tortilla een royale lepel Johma oudekaassalade en besmeer deze gelijkmatig uit.
Verdeel de tomatenblokjes, rode ui, en maïskorrels gelijkmatig over de belegde tortilla.
Strooi vervolgens de gesneden peterselie over de groenten. De peterselie voegt niet alleen smaak toe, maar geeft het gerecht ook een frisse uitstraling.
Breng de tortilla’s eventueel op smaak met gemalen zwarte peper.
Vouw de tortilla's dubbel, zodat de vulling goed wordt ingesloten. Snijd vervolgens in 4 stukken.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Johma. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 tomaat
½ rode ui
5 g verse platte peterselie
2 tortillawraps
175 g Johma oudekaassalade
75 g maiskorrels in blik




