Dadels met 100% pindakaas
Zin in een tussendoortje dat je een echte boost geeft? Ga voor dadels met pindakaas! Men neme ongezouten pinda's, cacaonibs en natuurlijk: pindakaas met stukjes.
65 kcal
10 min. bereiden, 30 min. wachten
Ingrediënten
Aantal porties
20 g
10 g
10
80 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
september 2023 - september 2023
Hak de pinda’s grof en meng in een kommetje met de cacaonibs. Snijd de dadels aan 1 kant open en verwijder de pit. Vul de dadels met de pindakaas en vouw ze voorzichtig dicht. Dip de dadels met de open kant in het pinda-cacaonibmengsel. Leg op een bord en zet 30 min. in de koelkast.
- bereidingstipJe kunt de dadels een dag van tevoren maken. Bewaar ze in een hersluitbaar bakje in de koelkast tot gebruik.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Dadels met 100% pindakaas
Zin in een tussendoortje dat je een echte boost geeft? Ga voor dadels met pindakaas! Men neme ongezouten pinda's, cacaonibs en natuurlijk: pindakaas met stukjes.

10 porties
65 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Hak de pinda’s grof en meng in een kommetje met de cacaonibs. Snijd de dadels aan 1 kant open en verwijder de pit. Vul de dadels met de pindakaas en vouw ze voorzichtig dicht. Dip de dadels met de open kant in het pinda-cacaonibmengsel. Leg op een bord en zet 30 min. in de koelkast.
bereidingstip:Je kunt de dadels een dag van tevoren maken. Bewaar ze in een hersluitbaar bakje in de koelkast tot gebruik.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 10 porties)
20 g ongezouten pinda's
10 g cacaonibs
10 verse medjouldadels
80 g 100% pindakaas met stukjes pinda's




