Dadels met 100% pindakaas

Zin in een tussendoortje dat je een echte boost geeft? Ga voor dadels met pindakaas! Men neme ongezouten pinda's, cacaonibs en natuurlijk: pindakaas met stukjes.

65 kcal

10 min. bereiden, 30 min. wachten

4.8/5

(15)

Ingrediënten

Aantal porties

september 2023 - september 2023

Aan de slag

  1. Hak de pinda’s grof en meng in een kommetje met de cacaonibs. Snijd de dadels aan 1 kant open en verwijder de pit. Vul de dadels met de pindakaas en vouw ze voorzichtig dicht. Dip de dadels met de open kant in het pinda-cacaonibmengsel. Leg op een bord en zet 30 min. in de koelkast.

  • bereidingstipJe kunt de dadels een dag van tevoren maken. Bewaar ze in een hersluitbaar bakje in de koelkast tot gebruik.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Dadels met 100% pindakaas

Zin in een tussendoortje dat je een echte boost geeft? Ga voor dadels met pindakaas! Men neme ongezouten pinda's, cacaonibs en natuurlijk: pindakaas met stukjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig