bewaar
Dadels met 100% pindakaas
Dadels met 100% pindakaas
bewaar

Dadels met 100% pindakaas

Zin in een tussendoortje dat je een echte boost geeft? Ga voor dadels met pindakaas! Men neme ongezouten pinda's, cacaonibs en nnatuurlijk: pindakaas met stukjes.

10 min. bereiden
30 min. wachten
3waarderingen

Ingrediënten

10 porties

20 g

ongezouten pinda's

10 g

cacaonibs

10

verse medjouldadels

80 g

100% pindakaas met stukjes pinda's

Aan de slag

1

Hak de pinda’s grof en meng in een kommetje met de cacaonibs. Snijd de dadels aan 1 kant open en verwijder de pit. Vul de dadels met de pindakaas en vouw ze voorzichtig dicht. Dip de dadels met de open kant in het pinda-cacaonibmengsel. Leg op een bord en zet 30 min. in de koelkast.

bereidingstipJe kunt de dadels een dag van tevoren maken. Bewaar ze in een hersluitbaar bakje in de koelkast tot gebruik.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Dadels met 100% pindakaas

Zin in een tussendoortje dat je een echte boost geeft? Ga voor dadels met pindakaas! Men neme ongezouten pinda's, cacaonibs en nnatuurlijk: pindakaas met stukjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig