Cajunkruiden (basisrecept)
Een ideale rub op vlees, tofu en schaal- en schelpdieren of gemengd door rijst of in een stoof. Deze cajunkruiden wil je maken!
Ingrediënten
12 porties
6 el
milde paprikapoeder
3 el
uienpoeder
2 tl
gedroogde oregano
1 tl
gedroogde tijm
3 el
knoflookpoeder
½ tl
gemalen witte peper
½ tl
versgemalen zwarte peper
½ tl
gemalen cayennepeper
Aan de slag
Meng alle ingrediënten in een kom en breng eventueel op smaak met zout. Bewaar tot 6 maanden in een schone, afsluitbare pot. Lekker als rub op vlees, tofu en schaal- & schelpdieren, gemengd door rijst of in een stoof.
Cajunkruiden (basisrecept)
Een ideale rub op vlees, tofu en schaal- en schelpdieren of gemengd door rijst of in een stoof. Deze cajunkruiden wil je maken!

null porties
20 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Meng alle ingrediënten in een kom en breng eventueel op smaak met zout. Bewaar tot 6 maanden in een schone, afsluitbare pot. Lekker als rub op vlees, tofu en schaal- & schelpdieren, gemengd door rijst of in een stoof.
combinatietip:Lekker als rub op vlees, tofu en schaal- & schelpdieren, gemengd door rijst of in een stoof.
variatietip:Je kunt de kruidenmix pittiger maken door extra cayennepeper toe te voegen.
algemeen:Dit recept maakt ca. 90 g kruidenmix. 1 portie staat gelijk aan 1 el van ca. 7 g.
algemeen:Meer weten over <a href=https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken>kooktechnieken</a>?
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 personen)6 el milde paprikapoeder
3 el uienpoeder
2 tl gedroogde oregano
1 tl gedroogde tijm
3 el knoflookpoeder
½ tl gemalen witte peper
½ tl versgemalen zwarte peper
½ tl gemalen cayennepeper