bewaar
Cajunkruiden (basisrecept)
Cajunkruiden (basisrecept)
bewaar

Cajunkruiden (basisrecept)

Een ideale rub op vlees, tofu en schaal- en schelpdieren of gemengd door rijst of in een stoof. Deze cajunkruiden wil je maken!

5 min. bereiden
pittig
1waardering

Ingrediënten

12 porties

6 el

milde paprikapoeder

3 el

uienpoeder

2 tl

gedroogde oregano

1 tl

gedroogde tijm

3 el

knoflookpoeder

½ tl

gemalen witte peper

½ tl

versgemalen zwarte peper

½ tl

gemalen cayennepeper

Een ideale rub op vlees, tofu en schaal- en schelpdieren of gemengd door rijst of in een stoof. Deze cajunkruiden wil je maken!

Aan de slag

1

Meng alle ingrediënten in een kom en breng eventueel op smaak met zout. Bewaar tot 6 maanden in een schone, afsluitbare pot. Lekker als rub op vlees, tofu en schaal- & schelpdieren, gemengd door rijst of in een stoof.

combinatietipLekker als rub op vlees, tofu en schaal- & schelpdieren, gemengd door rijst of in een stoof.
variatietipJe kunt de kruidenmix pittiger maken door extra cayennepeper toe te voegen.
algemeenDit recept maakt ca. 90 g kruidenmix. 1 portie staat gelijk aan 1 el van ca. 7 g.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cajunkruiden (basisrecept)

Een ideale rub op vlees, tofu en schaal- en schelpdieren of gemengd door rijst of in een stoof. Deze cajunkruiden wil je maken!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig