Ravigotesaus maken
Alle lekkerbekken opgelet: lekkerbek of kibbeling eet je natuurlijk met zelfgemaakte ravigottesaus!
265 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
80 g
50 g
7 el
2 el
10 g
10 g
5 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
juni 2022 - juni 2022
Snipper de sjalotten. Snijd de augurkenplakjes zo klein mogelijk. Snijd de kappertjes fijn. Meng de sjalot en kappertjes met de mayonaise en crème fraîche.
Snijd de dille, platte peterselie en bieslook fijn en meng erdoor. Breng de ravigotesaus op smaak met peper en eventueel zout.
Ravigotesaus maken
Alle lekkerbekken opgelet: lekkerbek of kibbeling eet je natuurlijk met zelfgemaakte ravigottesaus!

bijgerecht
4 personen
265 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de sjalotten. Snijd de augurkenplakjes zo klein mogelijk. Snijd de kappertjes fijn. Meng de sjalot en kappertjes met de mayonaise en crème fraîche.
Snijd de dille, platte peterselie en bieslook fijn en meng erdoor. Breng de ravigotesaus op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 sjalotten
80 g zoetzure augurken plakjes
50 g kappertjes
7 el mayonaise
2 el crème fraîche
10 g verse dille
10 g verse platte peterselie
5 g verse bieslook




