bewaar
Pittige tonijntosti’s met brie en courgette
Pittige tonijntosti’s met brie en courgette
bewaar

Pittige tonijntosti’s met brie en courgette

Dit is 'm, je nieuwe lievelingstosti. Want fantastisch toch, brie én tonijn?

10 min. bereiden
10 min. oventijd
pittig
3waarderingen

Ingrediënten

2 personen

½

AH Liefde & Passie wit desembrood met pompoenpitten

½

courgette

100 g

brie 60+

4 el

pittige tonijnsalade

50 g

rauwkost Amsterdamse ui

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Dit is 'm, je nieuwe lievelingstosti. Want fantastisch toch, brie én tonijn?

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 4 sneetjes (per 2 personen) van het brood. Schaaf het stuk courgette in plakjes en snijd de brie in dunne plakjes.

2

Beleg de helft van de sneetjes brood achtereenvolgens met de helft van de brie, de courgette, pittige tonijnsalade en rauwkost. Beleg met de rest van de brie en dek af met de laatste sneetjes brood.

3

Leg de tosti’s op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 10 min. in het midden van de oven, keer halverwege.