bewaar
Frozen bananas
Frozen bananas
bewaar

Frozen bananas

Bananas! Deze vrolijke bananen op een stokje toveren zichzelf na 3 uur in de diepvries om tot 'ijsjes'.

10 min. bereiden
3 uur wachten
4waarderingen

Ingrediënten

12 porties

4

bananen

300 g

melkchocolade

4

verse aardbeien

3 el

Dr. Oetker regenboogfantasie

Dit heb je nodig

  • tapasprikkers

Bananas! Deze vrolijke bananen op een stokje toveren zichzelf na 3 uur in de diepvries om tot 'ijsjes'.

Aan de slag

1

Pel de bananen en snijd elke banaan in 3 stukken. Steek er de tapasprikkers in. Leg de bananen minimaal 3 uur in een diepvriesbak in de vriezer.

2

Smelt de chocolade au bain-marie en snijd de aardbeien in kleine stukjes. Neem de bananen uit de vriezer. Dip de stukken banaan 1 voor 1 in de gesmolten chocolade en besprenkel direct met de aardbeienstukjes en de regenboogfantasie naar keuze. 


variatietipOok lekker met gehakte pistachenootjes of kokosrasp.