Frozen bananas

Bananas! Deze vrolijke bananen op een stokje toveren zichzelf na 3 uur in de diepvries om tot 'ijsjes'.

10 min. bereiden, 3 uur wachten

4.3/5

(7)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • tapasprikkers


2021 nr. 06 - Stapel op de zomer

Aan de slag

  1. Pel de bananen en snijd elke banaan in 3 stukken. Steek er de tapasprikkers in. Leg de bananen minimaal 3 uur in een diepvriesbak in de vriezer.

  2. Smelt de chocolade au bain-marie en snijd de aardbeien in kleine stukjes. Neem de bananen uit de vriezer. Dip de stukken banaan 1 voor 1 in de gesmolten chocolade en besprenkel direct met de aardbeienstukjes en de regenboogfantasie naar keuze. 


  • variatietipOok lekker met gehakte pistachenootjes of kokosrasp.

Wat vond je van dit recept?

Frozen bananas

Bananas! Deze vrolijke bananen op een stokje toveren zichzelf na 3 uur in de diepvries om tot 'ijsjes'.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig