bewaar
Volkoren pitatosti met spinazie, tomaat en mozzarella
Volkoren pitatosti met spinazie, tomaat en mozzarella
bewaar

Volkoren pitatosti met spinazie, tomaat en mozzarella

Geen pantosti maar een pitatosti! Lekker belegd met spinazie, tomaat en mozzarella.

20 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

milde olijfolie

200 g

bladspinazie

2

tomaten

250 g

Bellezza mozzarella

4

grote volkorenpitabroodjes

100 g

zuivelspread naturel

2 tl

gedroogde oregano

Dit heb je nodig

  • grillpan

Geen pantosti maar een pitatosti! Lekker belegd met spinazie, tomaat en mozzarella.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en laat de spinazie in delen slinken. Breng op smaak met peper. Doe de spinazie in een zeef en laat goed uitlekken.

2

Snijd ondertussen de tomaten en mozzarella in dunne plakjes. Snijd de pitabroodjes overlangs doormidden en besmeer alle snijkanten met de zuivelspread. Verdeel over de helft van de pitabroodhelften de spinazie, tomaat en mozzarella. Bestrooi met de oregano en peper. Dek af met de rest van de pitabroodhelften met de besmeerde kant naar beneden.

3

Verhit de grillpan en gril de pitabroodjes in 2 delen in 5-6 min. goudbruin. Keer voorzichtig halverwege. Snijd doormidden en serveer.