bewaar
Pita shoarma met rauwkost
Pita shoarma met rauwkost
bewaar

Pita shoarma met rauwkost

Guilty pleasure! Pita shoarma met rauwkost... Hier zet je binnen 15 minuten je tanden in.

15 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

shoarmavlees

8

pitabroodjes

200 g

radijs

1

komkommer

200 g

gesneden ijsbergsla

8 el

knoflooksaus

½ el

water

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Guilty pleasure! Pita shoarma met rauwkost... Hier zet je binnen 15 minuten je tanden in.

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de shoarma zonder boter of olie in 8 min. bruin en gaar.

2

Rooster ondertussen de pitabroodjes in de broodrooster. Snijd de radijs in plakjes en de komkommer in dunne reepjes (julienne). Meng de helft van de sla met de helft van de radijs en de helft van de komkommer. Meng ¼ van de knoflooksaus met het water en meng door de salade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Snijd de broodjes open en vul met de rest van de sla, de shoarma, de rest van de komkommer en de rest van de radijs. Besprenkel met de rest van de knoflooksaus.

vegatipIn plaats van shoarma kun je ook falafel gebruiken.