bewaar
Nasi met vegetarische Kipstuckjes en satésaus
Nasi met vegetarische Kipstuckjes en satésaus
bewaar

Nasi met vegetarische Kipstuckjes en satésaus

Waarom de nasi zo geliefd is? Hij past zich makkelijk aan. Kijk maar naar deze vegetarische nasi.

1 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

zilvervliesrijst

2 el

arachideolie

160 g

Vegetarische Slager kipstuckjes

900 g

nasigroente

19 g

Conimex nasi kruidenmix

4

grote eieren

400 g

Conimex pindasaus mild in pot

75 g

Conimex cassave kroepoek

Dit heb je nodig

  • wok

Waarom de nasi zo geliefd is? Hij past zich makkelijk aan. Kijk maar naar deze vegetarische nasi.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen ½ van de olie in de wok en bak de Kipstuckjes 2 min. Voeg de nasigroente en kruidenmix toe en bak 5 min. al omscheppend mee. Voeg de rijst toe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Klop ondertussen de eieren los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, schenk de eieren erbij en roer door. Doe de deksel op de pan en laat de omelet 5 min. op laag vuur garen.

4

Verwarm ondertussen de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de nasi over de borden. Snijd de omelet in repen en verdeel over de nasi. Serveer met de pindasaus en kroepoek.