Mocktail wortel-gemberfizz met kurkuma
Oranje boven! De kurkuma, gember, wortel & sinaasappel geven een verrassend lekkere smaakcombi.
Ingrediënten
4 personen
1
perssinaasappel
½ tl
kurkuma
12
ijsblokjes
250 ml
vers groentesap wortel-sinas-gember
500 ml
koolzuurhoudend water
4 el
gembersiroop
Dit heb je nodig
cocktailglazen
Aan de slag
Snijd 1 dun schijfje per persoon van de sinaasappel en halveer de schijfjes. Pers de rest van de vrucht uit. Roer de kurkuma door het sap.
Verdeel wat ijsblokjes over de cocktailglazen. Verdeel achtereenvolgens de halve sinaasappelschijfjes, het sinaasappelsap, verse groentesap, koolzuurhoudend water en de gembersiroop over de glazen. Roer door en serveer.
Mocktail wortel-gemberfizz met kurkuma
Oranje boven! De kurkuma, gember, wortel & sinaasappel geven een verrassend lekkere smaakcombi.

4 personen
75 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd 1 dun schijfje per persoon van de sinaasappel en halveer de schijfjes. Pers de rest van de vrucht uit. Roer de kurkuma door het sap.
Verdeel wat ijsblokjes over de cocktailglazen. Verdeel achtereenvolgens de halve sinaasappelschijfjes, het sinaasappelsap, verse groentesap, koolzuurhoudend water en de gembersiroop over de glazen. Roer door en serveer.
serveertip:Verse munt in huis? Garneer elk glas met een takje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 perssinaasappel
½ tl kurkuma
12 ijsblokjes
250 ml vers groentesap wortel-sinas-gember
500 ml koolzuurhoudend water
4 el gembersiroop
Dit heb je nodig
cocktailglazen