bewaar
Bosbessenbroodjes
Bosbessenbroodjes
bewaar

Bosbessenbroodjes

Kaneelbroodjes move over! Het is tijd voor berry rolls.

10 min. bereiden
20 min. oventijd
24waarderingen

Ingrediënten

24 porties

1

citroen

350 g

vers super croissantdeeg in blik

100 g

Bonne Maman bosbessenconfiture

75 g

blauwe bessen

30 g

poedersuiker

Dit heb je nodig

  • springvorm (ø 26 cm, ingevet)

Kaneelbroodjes move over! Het is tijd voor berry rolls.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers een helft van de vrucht uit.

2

Rol het croissantdeeg uit. Besmeer met de confiture en verdeel er het citroenrasp over. Snijd over de stippellijn in 3 gelijke plakken. Verdeel er de blauwe bessen over.

3

Rol de deegplakken vanaf de lange kant strak op en snijd elke rol in 8 stukken. Verdeel deze over de springvorm, leg iets uit elkaar. Bak de bosbessenbroodjes in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Meng de poedersuiker met 1 el citroensap en verdeel over de broodjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bosbessenbroodjes

Kaneelbroodjes move over! Het is tijd voor berry rolls.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig