Stir-fry met sugarsnaps, biefstuk en oestersaus
Deze stir-fry wacht op je. Roerbakken maar!
Ingrediënten
4 personen
300 g
biefstuk
3 cm
verse gember
1 teen
knoflook
2
salade-uitjes
½
Chinese kool
200 g
aspergebroccoli
1½ el
sesamolie
200 g
sugarsnaps
270 g
sobanoedels
4 el
Lee Kum Kee premium oestersaus
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn, de salade-uitjes in stukken van 3 cm en de Chinese kool in repen. Halveer de aspergebroccoli in de lengte.
Verhit ⅔ van de sesamolie in een wok en bak de gember, knoflook, salade-ui, Chinese kool, aspergebroccoli en sugarsnaps 7 min. op hoog vuur. Schep uit de pan.
Snijd de biefstuk in reepjes. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de biefstuk 1 min. op hoog vuur. Meng met de groente.
Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de oestersaus door de groente en biefstuk. Breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over diepe borden.
Stir-fry met sugarsnaps, biefstuk en oestersaus
Deze stir-fry wacht op je. Roerbakken maar!

hoofdgerecht
4 personen
435 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn, de salade-uitjes in stukken van 3 cm en de Chinese kool in repen. Halveer de aspergebroccoli in de lengte.
Verhit ⅔ van de sesamolie in een wok en bak de gember, knoflook, salade-ui, Chinese kool, aspergebroccoli en sugarsnaps 7 min. op hoog vuur. Schep uit de pan.
Snijd de biefstuk in reepjes. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de biefstuk 1 min. op hoog vuur. Meng met de groente.
Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de oestersaus door de groente en biefstuk. Breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over diepe borden.
bereidingstip:Snijd de biefstuk in reepjes en laat die (voor een nog betere smaakbeleving) in 1 tl oestersaus ca. 15 min. marineren.
serveertip:Lekker met geroosterd sesamzaad.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g biefstuk
3 cm verse gember
1 teen knoflook
2 salade-uitjes
½ Chinese kool
200 g aspergebroccoli
1½ el sesamolie
200 g sugarsnaps
270 g sobanoedels
4 el Lee Kum Kee premium oestersaus
Dit heb je nodig
wok