bewaar
Stir-fry met sugarsnaps, biefstuk en oestersaus
Stir-fry met sugarsnaps, biefstuk en oestersaus
bewaar

Stir-fry met sugarsnaps, biefstuk en oestersaus

Deze stir-fry wacht op je. Roerbakken maar!

20 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

biefstuk

3 cm

verse gember

1 teen

knoflook

2

salade-uitjes

½

Chinese kool

200 g

aspergebroccoli

1½ el

sesamolie

200 g

sugarsnaps

270 g

sobanoedels

4 el

Lee Kum Kee premium oestersaus

Dit heb je nodig

  • wok

Deze stir-fry wacht op je. Roerbakken maar!

Aan de slag

1

Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn, de salade-uitjes in stukken van 3 cm en de Chinese kool in repen. Halveer de aspergebroccoli in de lengte.

2

Verhit ⅔ van de sesamolie in een wok en bak de gember, knoflook, salade-ui, Chinese kool, aspergebroccoli en sugarsnaps 7 min. op hoog vuur. Schep uit de pan.

3

Snijd de biefstuk in reepjes. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de biefstuk 1 min. op hoog vuur. Meng met de groente.

4

Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de oestersaus door de groente en biefstuk. Breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over diepe borden.

tip

bereidingstipSnijd de biefstuk in reepjes en laat die (voor een nog betere smaakbeleving) in 1 tl oestersaus ca. 15 min. marineren.

serveertipLekker met geroosterd sesamzaad.