Me­ga par­ty­ca­ke

(55) waardeer
gebak 10 personen
3 55

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
 • kaarsjes
 • pannenkoekmes

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

 1. Snij de cake in de lengte in 3 delen met een groot mes. Haal de delen van elkaar af. Smeer de aardbeienjam uit over de 4 ruwe vlakken (dus niet op de boven- en onderkant van de cake). Doe de delen weer op elkaar.
 2. Doe het glazuurpoeder in een pannetje en doe er 50 ml water bij. Gebruik het maatbekertje uit het pak. Roer het poeder door het water.
 3. Zet het pannetje op heel laag vuur en zorg dat het glazuur lauw wordt. Smeer de hele cake aan de buitenkant in met het glazuur. Gebruik hiervoor het pannenkoekmes of een mes zonder kartels.
 4. Versier de cake met allerlei soorten snoep, plak het in het glazuur of steek het in de cake. Als je heel veel gasten hebt, kun je nog een halve cake midden op de onderste cake zetten. Versier ook deze 'verdieping' met glazuur en snoep.

Tip:

Ook leuk: Natuurlijk kun je de cake met heel veel soorten snoep versieren. Doe dus op de taart wat jij lekker vindt!

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
 • energie 728 kcal
 • eiwit 7 g
 • koolhydraten 129 g
 • vet 20 g
  waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Uitdelers

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.