Ha­ver­mout­pan­nen­koe­ken met ba­naan, ka­neel en ge­vries­droog­de fram­bo­zen

Een goed begin is het halve werk! Van een goed ontbijt heb je dus de hele dag plezier.

(0) waardeer
ontbijt Een goed begin is het halve werk! Van een goed ontbijt heb je dus de hele dag plezier. 8 stuks

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • koekenpan met antiaanbaklaag Ø 24 cm

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maal de havermout met het zout heel fijn in de keukenmachine. Dit duurt een paar minuten. Prak de bananen. Klop in een kom de eieren, geprakte bananen, havermoutmelk en kaneel met een garde door de havermout. Verhit telkens 1 tl olie in de koekenpan op hoog vuur en bak 2 à 3 dikke pannenkoeken van ca. Ø 10 cm (American pancakes). Bak de pannenkoeken aan beide kanten in. ca. 3 min. goudbruin en gaar. Bak zo nog 2 porties. Serveer met de kokosyoghurt en honing en breek de frambozen grof boven de pannenkoeken.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 120 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in
Juli 2018

Havermoutpannenkoeken met banaan, kaneel en gevriesdroogde frambozen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ha­ver­mout­pan­nen­koe­ken met ba­naan, ka­neel en ge­vries­droog­de fram­bo­zen

1
1
  • 150 g vezelrijke havermout grove vlokken
  • ½ tl zout
  • 2 rijpe bananen

Maal de havermout met het zout heel fijn in de keukenmachine. Dit duurt een paar minuten. Prak de bananen.

2
2
  • 2 middelgrote eieren
  • 250 ml Oatly haverdrank
  • ½ tl gemalen kaneel

Klop in een kom de eieren, geprakte bananen, havermoutmelk en kaneel met een garde door de havermout.

3
3
  • 3 tl zonnebloemolie

Verhit telkens 1 tl olie in de koekenpan op hoog vuur en bak 2 à 3 dikke pannenkoeken van ca. Ø 10 cm (American pancakes).

4
4

Bak de pannenkoeken aan beide kanten in. ca. 3 min. goudbruin en gaar. Bak zo nog 2 porties.

5
5
  • 300 g kokosyoghurt
  • 4 el vloeibare honing
  • 2 el gevriesdroogde frambozen

Serveer met de kokosyoghurt en honing en breek de frambozen grof boven de pannenkoeken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.