Avo­ca­do Boun­ty van Food­de­co

Met maar 5 ingrediënten maak je deze Bounty van Colette Dike makkelijk zelf!

  • tussendoortje
  • 16 stuks
  • 215 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 2 uur wachten
(2) waardeer
tussendoortje Met maar 5 ingrediënten maak je deze Bounty van Colette Dike makkelijk zelf! 16 stuks
5 2

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • bakpapier
  • bakvorm (20 x 20 cm)

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng alle ingrediënten, behalve de chocolade, in de keukenmachine tot een mooi egaal mengsel.
  2. Bekleed de bakvorm met het bakpapier. Schep het kokosmengsel in de vorm. Strijk de bovenkant helemaal glad. Gebruik hiervoor de achterkant van een lepel (maak deze een beetje nat).
  3. Smelt de chocolade. Schenk over het kokosmengsel en strooi hier optioneel wat eetbare versiering overheen.

bereidingstip:

De Bounty versieren? Daar kun je eetbare bloemetjes, discodip, chocoladefantasie, mini-marshmallows of andere versiering voor gebruiken.

kookstaptip:

Bewaar de Bounty in de koelkast, anders smelt de reep. Gebruik een scherp, eventueel warm mes om de Bounty zo goed mogelijk te kunnen snijden.

video

Avo­ca­do Boun­ty van Food­de­co

Allerhande kookt met... - 00:58 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 215 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 14  g
  • natrium 0 mg
  • vezels 2 g
Ook te zien in
Mei 2018

Avocado Bounty van Fooddeco

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Avo­ca­do Boun­ty van Food­de­co

1
1
  • 1 avocado
  • 150 g kokosrasp
  • 175 g honing
  • 125 g kokosolie

Meng alle ingrediënten, behalve de chocolade, in de keukenmachine tot een mooi egaal mengsel.

2
2

Bekleed de bakvorm met het bakpapier. Schep het kokosmengsel in de vorm.

3
3

Strijk de bovenkant helemaal glad. Gebruik hiervoor de achterkant van een lepel (maak deze een beetje nat).

4
4
  • 100 g pure chocolade

Smelt de chocolade. Schenk over het kokosmengsel en strooi hier optioneel wat eetbare versiering overheen.

bereidingstip:

De Bounty versieren? Daar kun je eetbare bloemetjes, discodip, chocoladefantasie, mini-marshmallows of andere versiering voor gebruiken.

kookstaptip:

Bewaar de Bounty in de koelkast, anders smelt de reep. Gebruik een scherp, eventueel warm mes om de Bounty zo goed mogelijk te kunnen snijden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.