bewaar
Fusilli met paddenstoelensaus & een gekookt eitje
Fusilli met paddenstoelensaus & een gekookt eitje
bewaar

Fusilli met paddenstoelensaus & een gekookt eitje

Wil je een dagje zonder vlees, maar heb je geen tijd om lang in de keuken te staan? Maak deze snelle, goedgevulde pasta.

15 min. bereiden
55waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

4

middelgrote eieren

4

uien

2 el

traditionele olijfolie

2 tenen

knoflook

400 g

paddenstoelensoepgroente

450 g

verse pastasaus funghi mix

Wil je een dagje zonder vlees, maar heb je geen tijd om lang in de keuken te staan? Maak deze snelle, goedgevulde pasta.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

2

Kook ondertussen de eieren 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer.

3

Snijd de uien in ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 6 min. op middelhoog vuur.

4

Snijd de knoflook fijn. Voeg de paddenstoelensoepgroente en de knoflook toe aan de ui en bak 4 min. op hoog vuur mee.

5

Voeg de pastasaus toe en verwarm 2 min. Meng de paddenstoelensaus door de fusilli. Verdeel over de kommen. Leg in elke kom twee halve eieren.

tip

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.